11 – 18

OK, jag brukar ju inte precis skriva om sport men kan inte låta bli. Rögle har haft en usel säsong i Elitserien så här långt och har varit nere för räkning i de flestas ögon. Men efter segern mot AIK igår känns det som att det finns hopp om att slippa kvalserien. Det är 11 poäng upp över sträcket och det är 18 matcher kvar där det gäller att ta 11 poäng mer än just AIK. Det kan väl inte vara omöjligt.

Lärdom av detta: Ge aldrig upp! 2013 blir det bästa året hittills, på alla plan…

Annonser

8 tankar om “11 – 18

 1. Lärdomen borde ju ha kommit efter vändningarna/återhämtningarna Tyskland-Sverige 4-4 eller Finland-Sverige 5-6, eller varför inte Sverige-USA 5-4 :D. Det är kul att de trummar på och man kan ju alltid hoppas det går vägen även om det ser mörkt ut.

 2. Mörkt!? Avståndet uppåt har ju inte varit så litet som det är nu på länge och med ny huvudtränare ser det än ljusare ut. 7 poäng upp till Växjö nu. Gäller bara att spöa Färjestad. Det kan väl inte vara så svårt?

 3. Ja nu är det ju match på stora stolta Linköping hemma nästa gång. Rögle vann ju förra gången hemma och med den forne LHC-tränaren i båset kan det ju mycket väl bli succé igen?

 4. Ja, jag ser det så här. 14 matcher kvar nu och för tillfället 8 poäng upp till Växjö. 3 poäng närmare på 4 matcher => drygt 10 poäng på 14 matcher. De behöver bara spela lika bra som de gjort nu (och andra bottenlag motsvarande dåligt) för att ro hem direktkvalificeringen till ytterligare en säsong i Elitserien. Varje match räknas!

 5. 7 – 13
  Sju poäng upp över sträcket, tretton matcher kvar och Timrå akterseglat. Bättre än 11 -18. Ett gäng bottenmatcher på gång. Det är nu det avgörs, på bortaplan för Rögles del tyvärr.

 6. Blir spännande :D. Som för LHC förra säsongen. Varje poäng är viktig nu. Se vad som händer med Växjö som tokvärvat. Man köper sig inte ett lag, eller?

  • Synd att både Växjö och AIK lyckades med sina matchar medan Rögle spelade som förväntat mot HV71. 10 poäng upp nu, men förhoppningsvis bara 4 efter kommande två matcher.

   • Nu är det kvalserien som gäller känns det som efter brakförlust mot AIK. Kanske positivt för klubben då det kan bli bra klirr i kassan från de extra matcherna. Positivt förutsatt att det går vägen alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.